2

Bedrijfswagens

Operational lease

Bedrijfswagens met operational lease

We hebben een ruim aanbod bedrijfswagens met operational lease bij Mercator Lease. Er staan gemiddeld zo’n 100 bedrijfswagens bij ons op voorraad in het Noord-Hollandse Opmeer. Variërend van een terreinwagen tot een lease bestelbus als de Ford Transit of Mercedes Sprinter.

Operational lease betekenis

Voor iedereen die zich afvraagt: ‘Wat is de operational lease betekenis?’ leggen we het hieronder in het kort uit. Operational lease is een all-inclusive leasevorm waarbij de lease auto in ons bezit blijft, dus in het bezit van de lease partij. Als ondernemer huurt u de bedrijfswagen alleen, wat inhoudt dat u hier niet de volledige verantwoordelijkheid voor draagt. Die verantwoordelijkheid blijft bij ons.

Wij nemen bijvoorbeeld alle kosten voor onze rekening, zoals de verzekering, onderhoud, reparaties, banden en motorrijtuigenbelasting. In ruil daarvoor betaalt u een vast bedrag per maand. Dit bedrag verandert niet in de loop van de leasetermijn. Reparaties die duurder uitvallen, een extra bandenwissel, een stijging van de motorrijtuigenbelasting… Allemaal niet uw zorg, dat regelen wij. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat de auto een volle tank heeft.

Voordelen van operational lease

Operational lease heeft verschillende voordelen. Zo wordt u volledig ontzorgd op bedrijfswagen vlak en zijn er voor u geen financiële risico’s aan verbonden. Ook voor de administratie biedt operational lease voordelen, aangezien het leasebedrag iedere maand exact hetzelfde is. Bovendien rijdt u dankzij operational lease zonder grote investering in een nieuwe bedrijfswagen.

Heeft u vragen over operational lease en wilt u meer weten? Onze lease specialisten staan zes dagen per week voor u klaar. Bekijk hier onze openingstijden en contactgegevens.

Mercedes Sprinter lease

We hebben diverse bedrijfswagens in ons operational lease aanbod. Eén daarvan is de ruime Mercedes Sprinter. De Sprinter is de grootste bedrijfswagen die we hebben. In de grootste uitvoering heeft deze bestelbus een totale lengte van 737 cm. De laadruimte van de Sprinter is 470 cm lang, 178 cm breed en 224 cm hoog.

Wilt u de Mercedes Sprinter rijden met een operational lease oplossing? Filter dan op ‘Mercedes’ in ons bedrijfswagen aanbod en vraag een offerte aan.

Mijn Mercator Lease

Als u een offerte aanvraagt via onze website ontvangt u automatisch de inloggegevens voor uw persoonlijke Mercator Lease account. Via uw online Mercator Lease omgeving kunt u eenvoudig uw opgevraagde offerte inzien, de offerte doorzetten ter akkoord en op ieder gewenst moment de status van uw operational lease aanvraag bekijken. Hier kunt u ook uw contact- en adresgegevens wijzigen. Dit gedeelte van de website is bereikbaar via ‘Mijn account’ in het menu.

Over Mercator Lease

Wij zijn Mercator Lease. Gespecialiseerd in operational lease en gevestigd in het Noord-Hollandse Opmeer. We hebben nieuwe en tweedehands bedrijfswagens met diverse kilometerstanden in ons veelzijdige operational lease aanbod. Onze bedrijfswagens zijn altijd direct leverbaar uit voorraad, waardoor u binnen de kortste keren uw nieuwe bedrijfswagen voor de deur heeft staan. Als u de auto niet kunt ophalen in Opmeer, leveren we deze persoonlijk bij u af. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Meer weten over Mercator Lease en ons leaseproces? Lees verder.

worker-mercator-lease

Wij helpen u graag

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste bedrijfswagen voor uw onderneming? Of heeft u een vraag over operational lease? Neem contact op met onze lease specialisten.
Contact met een specialist

Veelgestelde vragen

  • Wat is operational lease?
  • Wat zijn de voordelen van operational lease?
  • Hoe werkt leasen bij Mercator Lease?