Onze werkwijze

Zo maken wij het verschil

We bieden u diverse lease mogelijkheden. Zo kunt u zelf de auto, de leasetermijn en het aantal kilometers per jaar kiezen. En dankzij ons online aanvraagproces is een lease aanvraag zo gepiept. In enkele minuten heeft u een volledige lease aanvraag ingediend voor uw nieuwe bedrijfswagen.

Ons team van ervaren specialisten staat zes dagen per week voor u klaar om op basis van uw aanvraag een lease voorstel op te stellen dat aan al uw eisen voldoet.

Beloofd!

De beloftes van Mercator Lease

Direct leverbaar

We hebben een ruim aanbod met 100+ bedrijfswagens van verschillende merken en modellen. Al onze auto’s zijn direct leverbaar.

Vast bedrag per maand

Met operational lease betaalt u een vast bedrag per maand. Ook reparaties zijn inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf.

All-inclusive lease

Naast het vaste maandbedrag blijven alleen  de brandstofkosten nog over. De rest van de kosten nemen wij voor onze rekening. 

Operational lease

Ervaar nu zelf de voordelen

Operational lease is een een lease oplossing voor ondernemers. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een nieuwe bedrijfswagen naar keuze. Dit tarief is inclusief ongevallen inzittendenverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, banden, WA & Casco en rente. Het enige dat u, naast dit vaste maandbedrag, nog hoeft te betalen zijn de brandstofkosten.

Als ondernemer zorgt een operational lease oplossing voor rust. Voor een vast bedrag per maand zijn uw werknemers en u verzekerd van een betrouwbare bedrijfswagen.

We stellen vooraf een leasecontract met u op waarin de leasetermijn, het aantal kilometers per jaar en het maandbedrag zijn vastgelegd. Het afgesproken maandbedrag blijft ongewijzigd gedurende de looptijd van het leasecontract, waardoor u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Met operational lease kiest u voor zekerheid. Een betrouwbare oplossing waar u geen omkijken naar heeft. Ook niet als de reparatiekosten hoger uitvallen dan verwacht of als u nieuwe banden nodig heeft. De auto blijft ons eigendom, dus die kosten zijn voor ons.

All-inclusive lease

WA & Casco

Rente & Afschrijving

HSB

Het lease proces

Operational lease stappenplan

Wilt u een bedrijfswagen rijden met een operational lease oplossing? Volg dan de stappen hieronder.

1

Selecteer een bedrijfswagen

Keuze uit ons ruime aanbod van 100+ bedrijfswagens

2

Vul online de lease aanvraag in

Via het formulier op de aanvraag pagina

3

Ontvang direct een offerte op maat

Per mail én in uw Mercator Lease account

4

Vul de ontbrekende gegevens in

En accepteer de offerte eenvoudig online

5

Wij beoordelen uw aanvraag

Binnen 72 uur ontvangt u van ons een reactie

6

Teken het leasecontract

Om uw aanvraag definitief te maken

7

Klaar! Tijd om kilometers te maken

Veel plezier met uw nieuwe bedrijfswagen!

4,8 van 5,0 op basis van 1 beoordeling

Service & Contact

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste bedrijfswagen voor uw onderneming? Of heeft u een vraag over operational lease? Neem contact op met onze lease specialisten.
Contact met een specialist

Veelgestelde vragen

  • Wat is operational lease?
  • Wat zijn de voordelen van operational lease?
  • Hoe werkt leasen bij Mercator Lease?